Jump to content


Photo
- - - - -

support e-mail address


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Ah Mad Lad

Ah Mad Lad

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 14 September 2006 - 04:21 PM

Is anyone else having trouble sending e-mails to the support e-mail ?
I keep getting this returned to me.

This is the qmail-send program at mail4.webair.net.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

:
user is over quota

I sent an e-mail from gmail and from aol and got the same error.

#2 Kristic

Kristic

    Senior Member

  • Members
  • 243 posts

Posted 14 September 2006 - 06:15 PM

Sounds like slickj had some trouble setting up the email account.

I'll talk to him about it, and set it up if needed, thanks alot

#3 Ah Mad Lad

Ah Mad Lad

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 14 September 2006 - 06:29 PM

Sounds like slickj had some trouble setting up the email account.

I'll talk to him about it, and set it up if needed, thanks alot


Thank you. I tried sending via PM but I guess he hasn't checked it in a while and the PM notifications probably aren't getting to the e-mail account.

#4 Kristic

Kristic

    Senior Member

  • Members
  • 243 posts

Posted 14 September 2006 - 07:32 PM

Sounds like slickj had some trouble setting up the email account.

I'll talk to him about it, and set it up if needed, thanks alot


Thank you. I tried sending via PM but I guess he hasn't checked it in a while and the PM notifications probably aren't getting to the e-mail account.


Him and I chat quite a bit through PM, I'm sure he'll get back to you within the next day or so.

#5 Ah Mad Lad

Ah Mad Lad

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 14 September 2006 - 08:00 PM

Sounds like slickj had some trouble setting up the email account.

I'll talk to him about it, and set it up if needed, thanks alot


Thank you. I tried sending via PM but I guess he hasn't checked it in a while and the PM notifications probably aren't getting to the e-mail account.


Him and I chat quite a bit through PM, I'm sure he'll get back to you within the next day or so.


Thank you very much, if he's working on fixing the e-mail then you can go ahead and delete this topic as it doesn't serve a purpose afterwards.

#6 Customer Support

Customer Support

    Administrator

  • Administrators
  • 753 posts

Posted 15 September 2006 - 02:48 AM

The e-mail you were trying to send must have been over the 10MB file limit that my e-mail allows. i've e-mailed you back aswell.

#7 Ah Mad Lad

Ah Mad Lad

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 15 September 2006 - 03:43 AM

The e-mail you were trying to send must have been over the 10MB file limit that my e-mail allows. i've e-mailed you back aswell.


Thank you, I got your e-mail. You can delete this topic now.

#8 MrLocks

MrLocks

    Senior Member

  • Members
  • 100 posts

Posted 25 April 2011 - 10:12 PM

I never faced any problem sending emails to those accounts. do you have an issue in sending mails to that particular address or all the addresses? Also do check for the email setting.
Sandy